Ex Libris Helmer Fogedgaard - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). ([S.l., 1960)
Przedstawia wielobarwną kompoz. abstrakcyjną. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Helmer Fogedgaard.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i symbol techniki graf. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 04.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.