[Afisz. Incipit] Obywatele! Pow. Komitet Opieki Spolecznej w Leborku urzadza ... Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie na rzecz Akcji Pomocy Zimowej 15.11.1947 r. w sali Stronnictwa Ludowego przy ul. Krasińskiego 35.