Ex Libris Mariusza Makowskiego A. - Aszkiełowicz, Alfred (1936- ). (1995)
Na tle gałęzi pośrodku, na pionowym pasie u góry: fronton świątyni greckiej, u dołu: muszla. U góry napis: Ex Libris Mariusza Makowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.