Obwieszczenie w sprawie ograniczen obowiazujacych w strefie nadgranicznej / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nowych przepisach obowiązujących w strefie nadgranicznej.