[Ulotka. Incipit.] Sala koncertowa Grand-Hotelu w Sopocie ... Akademia z okazji V. rocznicy Bitwy pod Lenino / Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza ; Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. ([wydawca nieznany], 1948)
Program uroczystości 12.10.1948 r.