Widok Ratusza Głównego Miasta z ul. Kaletniczej Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta, widok z ul. Kaletniczej, na pierwszym planie budynek Muzeum Historii Miasta Gdańska od strony podwórza, 1987 r.