Liedervorträge des Sängerchors des Danziger Beamtenvereins - Danziger Beamten Verein (Danzig : [s.n]., 1918)
Druk z programem artystycznym, który miał miejsce w gdańskiej Sporthalle 21 maja 1918 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła