[Martwa natura z aktem] - Pietkiewicz, Rajmund (1920-2013). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1969)
Przedstawia akt kobiety stojącej przy stole z owocami.
Pod kompozycją sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy; Akt (sztuka) -- 1945-.