[Pejzaż z drzewami] - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1962)
Przedstawia kompozycję z gęstwiny drzew.
U dołu pod kompozycją ołówkiem sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.