Dylematy estetyczne okresu późnego w twórczości Jarosława Iwaszkiewicza : w kontekście Mieczysława Tomaszewskiego inwariantnego modelu życia twórcy / Aleksandra Giełdoń-Paszek. - Giełdoń-Paszek, Aleksandra (1961- ).
Słowa kluczowe: Jarosław Iwaszkiewicz, Mieczysław Tomaszewski, model życia twórcy.