[Telewizory Neptun - 150 w Gdańskich Zakładach Elektronicznych UNIMOR] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia zespół konstruktorów odbiornika Neptun 150 w Gdańskich Zakładach Elektronicznych, ok. 1979 roku.