[Afisz. Incipit] Kawiarnia "Patria" Gdynia ... urządza dnia 29 marca 1948 r. zabawę wiosenną ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne