Ex Libris ZPAP-Toruń / K. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
W obramowaniu geometryczna kompozycja abstrakcyjna, wzdłuż lewej i górnej krawędzi napis: Ex Libris ZPAP-Toruń. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.