Gdańsk - Wrzeszcz Widok ogólny ; na pierwszym planie Osiedle Młodych / wg fotografii barwnej K. Kamińskiego. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia Osiedle Młodych w Gdańsku- Dwór VII, ok. 1975 r.