[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Od dn. 25 sierpnia 47 r. przyjmuje sie zapisy ... do Panstwowego Koedukacyjnego Gimnazjum i Liceum Spoldzielczosci Morskiej w Darłowie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach uczniów do gimnazjum i liceum w Darłowie, 1947 rok.