[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Od dn. 25 sierpnia 47 r. przyjmuje sie zapisy ... do Panstwowego Koedukacyjnego Gimnazjum i Liceum Spoldzielczosci Morskiej w Darłowie ... (Darlowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach uczniów do gimnazjum i liceum w Darłowie, 1947 rok.
Brak większości polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Darłowo (Polska) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.