Nieznana figura kamienna - Jedynak, Zdzisław (2012)
Rzemiędzice, powiat miechowski.
Nazwa autora pod tekstem.
Artykuł zawiera ilustracje.
Artykuł w dziale: Zabytki w krajobrazie.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Krzyże i kapliczki przydrożne -- Polska -- Miechów (województwo małopolskie).