[Afisz teatralny. Incipit:] Jerzy Afanasjew farsa komediowa w 3 akatach Łóżko / Ali Bunsch. - Bunsch, Ali (1925-1985) ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny sztuku Afanasjejewa w reżyserii: Zbigniew Bogdański; lipiec 1966.