40 Lat Centromoru 1950-1990. ([Centrala Morska Importowo-Eksportowa Centromor], 1990)
Medal. Na awersie: po środku napis Cenromor i daty 1950-1990. Na rewersie: na tle mapy emblemat Centromoru, u dołu statki na morzu.