40 Lat Centromoru 1950-1990. - Centrala Morska Importowo-Eksportowa "Centromor". ([Gdańsk] : [Centrala Morska Importowo-Eksportowa Centromor], 1990)
Medal. Na awersie: po środku napis Cenromor i daty 1950-1990. Na rewersie: na tle mapy emblemat Centromoru, u dołu statki na morzu.
Tytuł utworzony przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby emitenta.
Nazwa wydawcy na podstawie działalności emitenta.
Data na podstawie napisu na medalu.
Keywords: 1989-2000; 1901-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe