["Stawka większa niż życie" - plan filmowy] / Adam Bogacz. - Bogacz, Adam (fotografia) (1967)
Przedstawia Stanisława Milukskiego na planie filmu "Stawka większa niż życie", odcinek "Cafe Rose", kręcony w Katowni w Gdańsku, 1967 r.