Konzert : Sonntag, den 27. Dezember 1925, abends 8 Uhr. (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem artystycznym koncertu 27 grudnia 1925 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła