[Afisz. Incipit] Zarządzenie z dnia 7 maja 1951 r. Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w sprawie ograniczenia sprzedaży i wyszynku napoi alkoholowych ... / Piotr Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz z treścią zarządzenia.