Ex Libris Andrzeja Bruchnalskiego - Bruchnalski, Andrzej (1906-1985). ([S.l. : s.n., 1936)
W obramowaniu naga kobieta w pelerynie i kapeluszu z pórem na głowie. U dołu napis: Ex Libris Andrzeja Bruchnalskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg bibliogr.
Ekslibris własny aut.
Strona, dostęp 12.01.2017
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.