[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Frontu Narodowego w Malborku urządza wielką zabawę majową ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zabawie 7.05.1955 r. w Szkole Podstawowej nr 2.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.