Pierre Gripari - O diabełku, który chciał być dobry / Stasys ; Teatr Lalka Warszawa. - Eidrigevičius, Stasys (1949- ). ([wydawca nieznany], 1991)
Plakat przedstawienia. Na plakacie postać diabła z nożyczami. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.