Molo w zimie - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1956)
Przedstawia fragment molo i morza w zimie.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.