Mała Księgowość "Rzeczpospolitej" program do prowadzenia księgowości małej i średniej firmy / oprac. zespół w składzie: Sławomir Ciupiński, Jarosław Ciupiński. - Ciupiński, Jarosław; Ciupiński, Sławomir (Presspublica, 2005)
Program służy do prowadzenia Księgi Przychodów i Rozchodów, Ewidencji Przychodów, ewidencji dla potrzeb podatku od towarów i usług, ewidencji przebiegu pojazdu prywatnego użytego do celów służbowych, ewidencji Środków trwałych i wartości niematerialnych i prawnych, magazynu towarów i usług, wystawiania faktur, przyjmowania i wysyłania zamówień na towary, wysyłania ofert handlowych.