[Afisz teatralny] Scribe i Legouvé - Walka kobiet : Komedia w 3 aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Inscenizacja i reżyseria: Jerzy Merunowicz, dekoracje: Jerzy Jeleński, kostiumy: Aleksandra Sell.