[Afisz teatralny] Scribe i Legouvé - Walka kobiet : Komedia w 3 aktach - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Inscenizacja i reżyseria: Jerzy Merunowicz, dekoracje: Jerzy Jeleński, kostiumy: Aleksandra Sell.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.