Ex Libris Rudolf Heissenberger H. W. W.. - Woyty-Wimmer, Hubert (1901-1972) (1928)
Na czarnym tle białymi literami napis: Ex Libris Rudolf Heissenberger. W lewym rogu szabla i gałązka świerkowa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.