Pielęgniarki z Akademii Medycznej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia pielęgniarki z odziału silnych zatruć i kardiologicznego Akademii Medycznej w Gdańsku, 1978 rok.