Pielęgniarki z Akademii Medycznej w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia pielęgniarki z odziału silnych zatruć i kardiologicznego Akademii Medycznej w Gdańsku, 1978 rok.
Tytuł na rewersach ręką autora.
Data na rewersach.
Autor według pieczątki na rewersach.
Keywords: Akademia Medyczna (Gdańsk) -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk