Ex Libris Ursula Rieve W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia pęk kwiatów splecionych ze sobą łodyżkami. U góry, po prawej stronie napis: Ex Libris Ursula Rieve. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.