Ex Libris Ursula Rieve - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Rieve, Ursula (1916-1994). ([Gdynia, 1984)
Przedstawia pęk kwiatów splecionych ze sobą łodyżkami. U góry, po prawej stronie napis: Ex Libris Ursula Rieve. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999