Grand Press dziennikarz roku 2007 : telewizyjne relacje z gali. (Digi Pres, 2007)
Relacja telewizyjna z gali Grand Press i Dziennikarz Roku, która miała miejsce 19 grudnia 2007 r. Zawiera również nagrania rozmów z laureatami oraz relacje w mediach (m. in. "Wydarzenia" Polsatu, "Fakty" TVN, "Szkło kontaktowe").