Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus Danzig : Martini-Fest 1931. ([wydawca nieznany], 1931)
Druk z menu i listą win na Martini-Fest w w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).