[Klerycy Gdańskiego Seminarium Duchownego w trakcie sakry biskupej Lecha Kaczmarka] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kleryków Gdańskiego Seminarium Duchownego podczas mszy w kościele Mariackiem w trakcie sakry biskupa Lecha Kaczmarka 18 stycznia 1959 roku.