[Klerycy Gdańskiego Seminarium Duchownego w trakcie sakry biskupej Lecha Kaczmarka] - Pepliński, Edmund (Gdańsk, 1959)
Przedstawia kleryków Gdańskiego Seminarium Duchownego podczas mszy w kościele Mariackiem w trakcie sakry biskupa Lecha Kaczmarka 18 stycznia 1959 roku.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Fotograf według pieczątki na rewersie.
Keywords: Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk