[Afisz. Incipit:] Gościnne występy Fr. Rychłowskiego w 3 akt. szt. H. Heijermansa Nad morzem / Teatr Domu Marynarza Mar. Woj. ([wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu W Teatrze Domu Marynarza Marynarki Wojennej w Gdyni, Skwer Kościuszki 12.