[Afisz. Incipit:] Gościnne występy Fr. Rychłowskiego w 3 akt. szt. H. Heijermansa Nad morzem - Dom Marynarza Marynarki Wojennej (Gdynia). Teatr (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu W Teatrze Domu Marynarza Marynarki Wojennej w Gdyni, Skwer Kościuszki 12.
U dołu sztrajfy uwaga: Dla Związków Zawodowych i zorganizowanych wycieczek zniżki.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz teatralny