Ex Libris Ludwig Saeng P. B. - Bürck, Paul (1878-1947) (1895)
Przedstawia popiersie kobiety, za nią po obu stronach po dwie nagie postacie męskie. U dołu w ramce napis: Ex Libris Ludwig Saeng. Sygn. aut. w obrębie kompoz.