Ex Libris Ludwig Saeng - Bürck, Paul (1878-1947).; Saeng, Ludwig (1877-1967). ([Darmstadt, 1895)
Przedstawia popiersie kobiety, za nią po obu stronach po dwie nagie postacie męskie. U dołu w ramce napis: Ex Libris Ludwig Saeng. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg bibliogr., miejsce wyd. wg działalności aut.
Strona, dostęp 23.05.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1870-1914.