Kalendarzyk : rok 1888. - Zakład Artystyczno-Litograficzny Feliksa Kasprzykiewicza (Warszawa). (Warszawa : z Litografii F. Kasprzykiewicz, 1888)
Na odwrocie schamaty warszawskich teatrów, Mapka kolei żelaznych Guberni Królestwa Polskiego oraz Święta wyznania mojzeszowego.
Nazwy miesięcy równolegle w jęz. pol. i ros.
Keywords: Teatr -- Polska -- Warszawa -- 19 w; Koleje -- Polska -- 19 w. -- mapy; Kalendarze -- Polska -- 19 w