[Afisz. Incipit] Ogloszenie Powiatowy Zwiazek Samorzadowy w Slupsku podaje do publicznej wiadomosci ... (Slupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o uruchomieniu komunikacji samochodowej.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Transport drogowy -- Polska -- 1945-1970.; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Słupsk (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne