Tyrnowo I - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995). ([Gdańsk], 1958)
Przedstawia uliczkę z domami jednorodzinnymi.
Pod kompoz. ołówkiem ręką aut. tyt., nr odbitki, sygn. i data: Tyrnowo I 3/30 I. Kuran-Bogucka 1958. Miejsce wyd. wg działalności aut.