[Restauracja Costerina w Kościerzynie] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia kawiarnię i restaurację Costerina w Kościerzynie, ok. 1979 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Opis pod zdjęciem: Najnowocześniejsza restauracja w Kościerzynie o dźwięcznej nazwie "Costerina" cieszy się dużym powodzeniem wśród mieszkańców i gości miasta.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Kościerzyna; Restauracje -- Polska -- fotografie; Kościerzyna (Polska) -- fotografie