[Afisz. Incipit:] Górą dziewczęta. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o seansie komedii muzycznej z 1939 r. w reżyserii Iwana Pyriewa. W rolach głównych: Maryna Ładynina i Mikołaj Kriuczkow.