[Upanietnienie latarnika Leona Wzorka] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia odsłonięcie tablicy upamiętającej Leona Wzorka, polskiego latarnika zamordowanego przez Niemców w Piaśnicy w 1939 roku, rodzinę Wzorków oraz latarnię w Rozewiu, 6 września 1969 roku.