[Upanietnienie latarnika Leona Wzorka] - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia odsłonięcie tablicy upamiętającej Leona Wzorka, polskiego latarnika zamordowanego przez Niemców w Piaśnicy w 1939 roku, rodzinę Wzorków oraz latarnię w Rozewiu, 6 września 1969 roku.
Tytuł nadany przez katalogujacego na podstawie opisów na rewersach.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Latarnia morska (Rozewie, Polska) -- fotografie